Субота, 20 Квітня, 2024

Миколаївський аеропорт скасував всі рейси до Єгипту

Вчора, 11 березня, в Україні було введено карантин. Крім закриття шкіл та садочків, справа дійшла і до Міжнародного аеропорту “Миколаїв”. Всі рейси до Шарм-ель-Шейха з Херсону та Миколаєва скасовано на невизначений термін, хоча туристичні рейси з Києва та Одеси до Єгипту здійснюватимуться згідно з графіком. Далі на mykolaiv-future.

Такі запобіжні заходи було введено у зв’язку з високою загрозою поширення коронавірусу на території України. Нині Всесвітня організація охорони здоров’я визнала захворюваність на коронавірус пандемією. У зв’язку з всеукраїнським карантином, авіасполучення з деякими країнами призупинено. Міжнародні авіалінії України заявили про закриття багатьох популярних напрямків. Зараз мова йде про скорочення рейсів до 16 країн, серед яких Італія, Греція, Німеччина, Великобританія та Фінляндія. Скорочення кількості перельотів триватиме протягом усього терміну карантину, до 3 квітня.

У коментарях журналістам директор Міжнародного аеропорту “Миколаїв” Федір Барна заявив, що летовище поставили перед фактом про відміну рейсів та авіасполучення, тож вони ніяким чином на цей процес не можуть впливати. Хоча, до оголошення всеукраїнського карантину в аеропорту вже були проведені навчання, як діяти у випадку виявлення пасажирів з підозрою на коронавірус. Всі люди, що прибувають в Україну, проходять температурний контроль. У разі виявлення підозри, пасажира ізолюють у відповідний бокс на території аеропорту. Далі потенційного хворого опитають на предмет контакту з інфікованими людьми чи перебування у країни з високим рівнем захворювання. В цей час кожен літак проходитиме дезінфекцію. Далі хворого буде доставлено до Миколаївської інфекційної лікарні. Зараз тут діє 7 ізоляційних боксів на 14 пацієнтів. На жаль, у відділенні наявні лише два апарати штучної вентиляції легень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.