Понеділок, 29 Квітня, 2024

Мер Миколаєва анонсував ремонт переїзду на Херсонському шосе

 

У Миколаєві, нарешті, почнуть ремонтувати багатостраждальні залізничні переїзди. Першим у черзі стоїть переїзд на перетині вулиць Херсонське шосе та Новозаводської. Про це в ході щоденного онлайн ввімкнення повідомив міський голова Олександр Сєнкевич, пише mykolaiv-future.com.ua.

Мер Миколаєва зауважив, що нині цей залізничний переїзд є найпроблемнішим, тож питання приведення його до ладу обговорюється з Укрзалізницею. Управління земельних ресурсів готує документи, щоб визначити за які ділянки відповідає місто, а за які Укрзалізниця. Пізніше планується поступово відремонтувати всі переїзди. 

“Ми вже працюємо з Укрзалізницею, сьогодні ми обговорюємо роботу і будемо починати з переїзду Херсонське шосе і Новозаводська, там найстрашніший переїзд, який дуже важко проїжджається. Далі поступово плануємо перейти до всіх цих переїздів. Сьогодні управління земельних ресурсів готує землерозподіл, який чітко покаже, хто і за що відповідає. Це ми надішлемо до Укрзалізниці і будемо вирішувати, хто які шматки буде робити”, – повідомив Олександр Сєнкевич. 

Варто зазначити, що миколаївці постійно скаржаться на поганий стан доріг в районі залізничних переїздів на Херсонському шосе та вулиці Космонавтів. Проте, головна проблема ремонту  полягає в тому, що залізничні переїзди та вся інфраструктура навколо знаходиться на балансі Укрзалізниці, в цих двох випадках Одеської та Ольшанської залізниці. За їх станом ніхто не слідкую, а місто не має права їх ремонтувати, тож поступово дороги стають не проїзними.  Патрульна поліція, навіть, складала відповідні приписи стосовно стану переїзду та прилеглих територій. 

Напередодні директор департаменту ЖКГ Сергій Коренев заявив, що Миколаїв відремонтує дороги, які підходять до залізничних переїздів. Відповідні документи на виконання робіт вже підписано з підрядними організаціями. Нині вирішується питання щодо приведення в порядок інфраструктури безпосередньо біля переїздів. Для цього управління земельних ресурсів і готує відповідні документи. Місто та Укрзалізниця, нарешті, розподілять зони відповідальності та приведуть залізничні переїзди до ладу. Відповідні роботи на розі вулиць Херсонське шосе та Новозаводська планується виконати вже цього року. Вартість ремонтних робіт поки не оголошувалась. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.