П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Миколаєві водій зачинив у тролейбусі пасажирів і пішов, а потім облаяв незадоволених

 

У Миколаєві пасажири тролейбусу опинилися у пастці в громадському транспорті, тому що водій Електротрансу не знайшов нічого кращого, як зачинити людей на зупинці та піти до диспетчерської. Інцидент стався вчора, 17 червня, у тролейбусі №3027, що курсував з мікрорайону “Намив” у напрямку центру міста по маршруту №2. З відповідною скаргою на водія до міського Contact Center звернулася Ольга Шевченко. Далі на mykolaiv-future.

Після того як тролейбус відстояв 15 хвилин на кінцевій зупинці на “Намиві”, він набрав пасажирів та поновив рух, але вже в районі зупинки вулиця Курортна (Бутоми), де водію необхідно знов відмічатись у диспетчера, водій покинув транспортний засіб. При цьому нього, тролейбус він закрив, тож пасажири не мали змоги ні вийти з нього, ні зайти. Ольга Шевченко поскаржилась, що закритим тролейбус був з 8:11 до 8:20 ранку. 

Після того, як водій повернувся, пасажири почали висловлювати йому власну думку та заявили, що так робити не можна. У випадку, якщо водію потрібно відлучитись, всіх пасажирів варто висадити з транспорту, а не зачиняти їх у задушливій машині. В цей час в салоні та поза ним могло статися все, що завгодно: від задухи пасажирам могло стати погано, в самому тролейбусі могло виникнути коротке замикання (що у старих машинах буває доволі часто) або статися ДТП. 

Реакція на зауваження від пасажирів водієм була неадекватна. Ольга Шевченко повідомила, що він почав лаяти людей та кричати, щоб вони закрили рота. В цей же час пасажири намагались додзвонитись у відділ експлуатації за номером 24-70-00, але це було безрезультатно, ніхто трубку не брав.

Загалом люди дуже незадоволені роботою водіїв Електротрансу у період карантину, адже вони хамлять пасажирам, дозволяють собі спілкування з нецензурною лексикою та курять у салоні. При цьому контролери ніяк не реагують на їх поведінку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.