П’ятниця, 29 Березня, 2024

Латка на латці: у Миколаєві ремонтують внутрішньоквартальні проїзди

 

У Миколаєві з приходом тепла почали активно ремонтувати дороги та внутрішньоквартальні проїзди. Міська влада звітує, що за кошти бюджету підрядна організація капітально відремонтувала прибудинкову територію по вулиці 2 Слобідська, 75. Тут замінили люки, встановили нові бордюри та вимостили тротуар плиткою. Роботи тривають і за іншими адресами, пише mykolaiv-future.com.ua.

Місцеві мешканці Інгульського району також повідомили про ремонт. Він не такий масштабний, як у центрі міста, але також робиться. Жителі 12 Поздовжньої  не знають чи радіти їм такому ремонту. Дорогу продовжують ремонтувати, проте, це не капітальний ремонт, а накладання латок на старі латки. 

1

“Подивіться на нашу дорогу, на ній живого місця немає, а влада знов прозвітує, що все добре. Працівники наробила латок на найбільші ями, але скільки протримається цей асфальт? Вирізали старе покриття на глибину не більше п’яти сантиметрів, а між латками величезні тріщини залишили. Кожного року так латають, а вже за декілька місяців саме з цих тріщин і розбивається новий асфальт! Дірки ще більше, ніж раніше будуть. А там, де стоянка автомобілів біля “Колоса” коли асфальт покладуть? Як тільки дощ, то дорога перетворюється на суцільне болото, бо тут сама земля та каміння. Водії не бачать, куди їдуть, а як колесом в калюжу втраплять, то на 40 см в яму провалюються. Скільки пам’ятаю ніколи асфальту, навіть поганенького, тут не було”, – поділились своїми враженнями від ремонту місцеві мешканці. 

2

Миколаївці вважають, що такий ремонт – марна трата бюджетних коштів, адже вулиці біля ринку “Колос” потрібно не латати, а один раз зробити капітально та на роки. Ремонту вимагають 11 та 12 Поздовжні, провулок 1 Лінія, вулиця 1 Лінія, на вулиці  Шкільній між 8 та 9 Поздовжніми взагалі неможливо проїхати, тож латки тут не допоможуть. 

3

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.