Вівторок, 19 Березня, 2024

Де в Миколаєві придбати все, що потрібно для вашого кафе чи ресторану?

Ознаки хорошого ресторану або кафе, це якості, які в підсумку й схиляють чашу терезів на користь того чи іншого закладу. І особливо вони актуальні для гостей міста.

Приїхавши в Миколаєві вперше, ви напевно забажаєте перекусити кафе або відпочити в ресторані, що передає колорит міста, і спробувати традиційні для цього регіону страви. Залишається тільки вирішити який заклад вибрати. Поговоримо про те, що вас повинно насторожити або порадувати при першому відвідуванні точки громадського харчування та на які деталі варто звернути увагу.Приїхавши в Миколаєві вперше, ви напевно забажаєте перекусити кафе або відпочити в ресторані, що передає колорит міста, і спробувати традиційні для цього регіону страви. Залишається тільки вирішити який заклад вибрати. Поговоримо про те, що вас повинно насторожити або порадувати при першому відвідуванні точки громадського харчування та на які деталі варто звернути увагу.

По одягу зустрічають

Кажуть, диявол криється в дрібницях, і це як ні що доречно в нашій ситуації. Насправді ознак рівня якості обслуговування багато, однак, якщо не думати про них, можна й не помітити, що зовнішнє оформлення кафе (ресторану) та яскрава реклама не відповідають його внутрішньому змісту.

Так на що звернути увагу в першу чергу? Ми радимо подивитися на те, як виглядає обслуговуючий персонал — кухарі та офіціанти, та чи є на них, наприклад, фартухи. Чому це важливо?

Фартух для кухаря (офіціанта) неодмінний атрибут його уніформи, який формує імідж закладу та вказує на чистоту на кухні. Крім того, промо фартухи для персоналу захищають робочий одяг від бризок, жирних плям. При цьому важливо й те, як ця частина уніформи виглядає в роботі, чи не забруднений фартух, чи відповідає він стилю закладу. Якщо у вашому випадку з цим  все в порядку, ставте кафе перший плюс і поїхали далі.

Оформлення столів і сервування

На що ще звернути увагу при першому відвідуванні закладу громадського харчування? Правильно, на те як оформлені столи, які на них скатертини та як подають їжу офіціанти. Зокрема, кладуть чи сети (плейсмети) під посуд і чи є вони на тацях.

Навіщо вони потрібні та чому це важливо? Сети під тарілки — це одноразові паперові серветки, які кладуть під посуд. Їх основне призначення — захищати меблі від подряпин і забруднень. При цьому сети використовуються і як потужний маркетинговий інструмент.

Такі аксесуари підкреслюють індивідуальність закладу, з їх допомогою відвідувачів. інформують про новинки, промоакції, а якщо це барвисті сети з малюнками та написами, то вони просто підіймають клієнтам настрій, що, погодьтеся, теж важливо. 

Якщо вони є, це друга галочка на користь даного закладу.

Бар — не останнє місце в ресторані

Ну і, звичайно, варто заглянути в бар вашого “кафе-ресторану”. Його стан і оформлення можуть багато розповісти про якість обслуговування. Тут також важливі деталі, наприклад, чи є в барі органайзер і що він із себе уявляє.

Барний органайзер — це ідеальний інструмент для зберігання приладдя бару: трубочок, парасольок, відкривалок і склянок. У таких девайсах також зберігають: чай, кава, серветки, кавові кришечки. Загалом, з цим пристосуванням простіше оптимізувати роботу в барі, оскільки все, що потрібно для цього, завжди під рукою. І якщо він є на барній стійці, будьте впевнені, тут зацікавлені в тому, щоб ви залишилися задоволені обслуговуванням.

Де знайти всі ці інструменти та аксесуари в Миколаєві? Відвідайте інтернет-магазин FD-STORE.COM, що спеціалізується на товарах для готельно-ресторанного бізнесу, і ви не розчаруєтесь.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.