Четвер, 25 Квітня, 2024

Заливає водою: у Миколаєві діти та тренери рятують “Трудові резерви”, що залишились без даху

У Миколаєві вже декілька місяців стоїть без даху міністерський спортивний комплекс “Трудові Резерви”. В результаті урагану “Юлія” в нього знесло дах і тепер його стан залежить лише від погодних умов, адже місцева влада ігнорує те, що “Плавбасейн” заливає водою кожен раз, коли на вулиці йде дощ. Далі на mykolaiv-future.

Вчора, 27 травня, вихованцям та тренерам спорткомплексу довелось в черговий раз засучити рукава, взяти до рук ганчірки та відра та збирати воду, що лилась зі стелі. Головний тренер з греко-римської боротьби Сергій Білобаба повідомив, що попри карантин йому довелось просити допомоги у своїх вихованців, адже вони вже залишили всі свої сподівання, що хтось інший врятує їх зал. Замість занять спортом – порятунок спортивного залу. 

“Питання з дахом вирішується вже три місяці, але сьогодні потом просто шалений!”, – повідомив Сергій Білобаба. 

Керівництво спорткомплексу та тренерський склад вже не знає, в які двері стукати та просити допомоги, адже їх всі ігнорують. Одразу після урагану подивитись на наслідки стихії приїздила голова обласної ради Вікторія Москаленко, яка засвідчила необхідність негайного відновлення покрівлі та виділення 2,34 млн грн з резервного фонду, проте, ніяких дій у цьому напрямку досі не здійснено. Зауважимо, що частину приміщень спорткомплексу “Трудові резерви” винаймає саме обласна рада. 

Колишній керівник спорткомплексу Михайло Ніколаєв повідомив, що зал було здано в експлуатацію ще в 1970 році і з того часу тут жодного разу не робився капітальний ремонт. На посаді керівника він неодноразово звертався в Міністерство освіти, щоб влада виділила додаткові гроші на ремонт, але йому відмовляли. При цьому він знає, як було відчужено майно та переведено територію бази для греблі у приватну власність 

“Я керував комплексом протягом останніх двох років. І особисто в Міністерстві освіти говорив про виділення додаткових грошей на ремонт комплексу. Мені прямо сказали, щоб і не мріяв”, –  повідомив Михайло Ніколаєв. 

Варто зазначити, що через бездіяльність влади, Миколаїв може втратити спорткомплекс, а діти місце для розвитку та занять спортом. Постійні дощі псують не лише стіни, дах, але і проводку, яка вже знаходиться під загрозою. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.