Субота, 27 Квітня, 2024

Юний Ромео: у Миколаєві хлопчисько вкрав букет квітів

 

У Миколаєві в черговий раз обікрали магазин на квітковому ринку, що знаходиться на Площі Перемоги. Лише за останні кілька тижнів це вже втретє. Цього разу крадієм виявився зовсім юний підліток, скоріш за все школяр. Злочин зафіксувало одразу декілька камер відеоспостереження, пише mykolaiv-future.com.ua.

На відео видно, як два хлопчика підходять до магазину, один із них залишається сидіти на сходах закритого павільйону. Другий спочатку оглядає вітрину та підбирає потрібний букет, потім ховається за квітами та врешті-решт витягає квіти з вазону та тікає. Всього на те, щоб вкрасти букет йому знадобилося кілька хвилин. 

2

В мережі думки городян стосовно побаченого розділилися. Одні почали дорікати поганим вихованням хлопчика та наголошували, що він здійснив злочин. Якщо вже в такому молодому віці він не соромиться красти квіти, то подорослішавши може піти і на більш серйозний злочин чи розбійний напад. Інші миколаївці зробили припущення, що школяр вкрав букет для своєї мами чи коханої. Грошей на подарунок не було, а попереду жіноче свято, тож вирішив діяти таким чином. Були і такі, що нарікали на свіжість не дешевих  квітів, що реалізують на ринку, тож магазин “спіткала карма”. 

2

Після інциденту продавці розмістили відео у соціальній мережі та заявили, що чекають у гості батьків хлопчика, які сплатять збитки або, хоча б, вибачаться за його дії. 

Нагадаємо, що цей квітковий ринок лише за останні два тижні грабують вже втретє. Крім крадіжки квітів у дівчини, яка працювала вночі та заснула на робочому місці, прямісінько з-під носу вкрали мобільний телефон. Дорослий чоловік спочатку оглянув територію, а потім заскочив до магазину та відімкнув телефон з зарядки. Іншого разу компанія проходила ринком та одна з дівчат вкрала пакет пелюсток троянд, навіщо він знадобився посеред ночі досі не зрозуміло. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.