П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ultra Fest замість Міжнародного фестивалю повітряних зміїв: Трихати готові дивувати туристів

Вiдомий Міжнародний фестиваль повітряних зміїв в Трихатах припиняє своє існування. Відповідне рішення про закриття проекту “Tryhutty International kite festival” озвучили організатори. На зміну вподобаного тисячами туристів фестивалю обіцяють створити модернізований проект Kite fest SOUTH WIND, пише mykolaiv-future.com.ua.

Його відмінною рисою стане не тільки нова локація, але і тематика. За попередніми даними, новий фестиваль все-таки не покине межі Миколаївської області. На даний момент організатори шукають нове місце проведення Kite fest і готують багато сюрпризів для відвідувачів. Не дивлячись на такий збіг обставин, туристам, які вже налаштувалися відвідати навеснi фестиваль повітряних зміїв, не варто засмучуватися.

Місцева громада та організатори вирішили продовжити добру фестивальну традицію. Вже 16 і 17 травня Трихати чекають туристів з усіх куточків України на новий Ultra Fest Trykhaty 2020 року, який пройде під девізом “Фестиваль гарного настрою”. Цього разу відвідувачів розважатимуть не тільки повітряними зміями, а ще влаштують талант шоу, екстрімфест, спортивні змагання, фестиваль медіа і навіть автогонки.

Маленьких відвідувачів обов’язково порадує контактний зоопарк. І звичайно родзинкою фестивалю стане величезна повітряна куля. Очікується, що новий розширений формат Ultra Fest Trykhaty 2020 ще більше розкриє туристичний потенціал регіону і завоює серця його гостей.

Примітно, що вхід на територію Ultra Fest вільний, а організатори вже розробили спеціальну карту фестивалю для зручності відвідувачів. Нагадаємо, що Міжнародних фестиваль повітряних зміїв проходив в Трихатах три роки поспіль. За цей час показати свою майстерність на Миколаївщину приїжджали команди з понад 30 країн світу, що більше ніж у аналогічного фестивалю в Дубаї. Кількість туристів також вражає – близько 35 тисяч відвідувачів за три дні проведення. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.