Субота, 27 Квітня, 2024

“Зроблено у Миколаєві”: у магазинах товари місцевих виробників почали маркувати спеціальними цінниками

 

Всеукраїнський карантин вплинув не  лише на окремих громадян, але і на місцевих виробників. Миколаївська міська рада заявила, що за цей час міський бюджет не отримав майже 43 млн грн податків та зборів. Місцеві виробники товарів несуть збитки. Частина з них перейшла у режим продажу товарів онлайн, з можливістю безкоштовної доставки, інші змушені були збавити обороти виробництва. Для того, щоб підтримати місцевого виробника, у Миколаєві вирішили позначати їх товари у магазинах спеціальними цінниками. Відповідні позначки розробили у Департаменті економічного розвитку, пише mykolaiv-future.com.ua.

1

Тепер впізнати товари, що виготовлені у Миколаєві можна за логотипом “Місто на хвилі”, який нещодавно розробила організація “МрійДій!”. З повним переліком товарів та виробників можна ознайомитися через чат-бот у соціальній мережі Телеграм. Проте, найбільший упор у інформаційній кампанії зроблено на розміщення відповідних позначок поряд з товарами у мережевих супермаркетах та магазинах. 

2

Миколаївці помітили, що днями логотип “Місто на хвилі” з’явився на численних товарах у мережі “АТБ”. Відповідну позначку на ціннику має продукція пивзаводу “Янтар”, сметана, кисломолочний сир та інша молочна продукція “President”, глазуровані сирки “Дольче”. Варто зазначити, що у Миколаєві виробляють частину продукції під маркою “Своя Лінія” та “Розумний вибір”. Зокрема кисломолочний сир та глазуровані сирки. 

3

Покупці у магазині з цікавістю розглядали нові цінники та були здивовані тим, що знають далеко не всіх місцевих виробників. Варто зазначити, що у Миколаєві також знаходяться промислові потужності компанії “PepsiCo”, які виготовляють соки “Сандора” та “Садочок”, снеки “Хрустим” та газовані напої. Одні з найкращих виробників м’ясної продукції “Марка Малицького” також розвиваються у Миколаєві. На час карантину керівництво вирішило знизити відпускну ціну до собівартості виробництва на 5 найменувань товарів, серед яких копчені та варені ковбаси, а також сосиски та сардельки. 

4

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.