Понеділок, 29 Квітня, 2024

У Миколаєві, поки безкоштовна парковка пустує, водії залишають авто біля воріт зоопарку

 

У Миколаєві після послаблення всеукраїнського карантину та поновлення роботи ряду кафе, ресторанів та розважальних закладів у зоопарку спостерігається справжній ажіотаж. Миколаївці хочуть порадувати своїх дітлахів, які засиділись вдома, та їдуть до звіринця з різних куточків міста та області. Проте, з невідомих причин, відвідувачі масово паркують свої авто не на безкоштовній парковці, що знаходиться на відстані у півсотні метрів від зоопарку, а на тротуарі біля вхідних воріт, пише mykolaiv-future.com.ua.

2

Городяни з дітьми скаржаться, що маленькі діти не можуть спокійно гуляти на площі біля зоопарку, адже неможливо передбачити, коли хтось з водії вирішить виїхати з пішохідної зони. Знаменитий пам’ятник Мауглі та Багіри з усіх сторін забарикадували авто.  Частину тротуару робітники зоопарку, навіть, відгородили лавками та клумбами, але водії чомусь вважають, що вся територія – це їх парковка, а не пішохідна зона. В результаті постійного руху автомобілів, плитка, якою була вимощена територія, втратила свій зовнішній вигляд. Утворені ями залатали бетонним розчином. 

2

Варто зазначити, ще рік тому Управління комунального майна Миколаївської міської ради повернуло зоопарку безкоштовну стоянку, яка знаходиться на відстані  менше ніж сотня метрів від головного входу у звіринець. Директор зоопарку Володимир Топчий неодноразово повідомляв, що була запланована ще 40 років тому, але весь час до 2019 року знаходилась у приватних руках. 

3

На жаль, наявність вільної парковки на декілька десятків автомобілів ніяк не вплинула на водіїв, які продовжують як ні в чому не бувало, виїжджати на пішохідну зону, паркувати тут свої авто та псувати тротуарну плитку. Дійсно, у вихідні та святкові дні у зоопарку багато відвідувачів, проте, стоянка і в ці дні залишається пустою, поки авто вишикувались у ряди біля головного входу. 

5

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.