Субота, 20 Квітня, 2024

Дорогу до Коблево хочуть перетворити на бетонний автобан в чотири смуги

 

Миколаївський морський курорт Коблево в найближчі роки може очікувати збільшення кількості туристів, що їдуть відпочивати з Одеської області. Головною причиною цього стане будівництво новенького залізобетонного автобану на чотири смуги з Одеси до Коблево. Служба автодоріг Одеської області вже оголосила чотири тендери на реконструкцію доріг траси М-14. Ці роботи обійдуться в більш ніж 87 млн грн, пише mykolaiv-future.com.ua.

Для бізнесменів популярного миколаївського курорту це гарна новина, адже кількість туристів збільшиться та вдасться компенсувати втрати, отримані через коронавірус. Туристичний сезон 2020 року через всеукраїнський карантин знаходиться під загрозою. Якщо держава не зробить чергове послаблення, то люди втратять прибуток, за рахунок якого живуть протягом більше півроку. Нині всі бази відпочинку та готелі знаходяться в очікуванні, але все-таки готуються приймати постояльців вже з 15 травня. Обіцяють забезпечити всіх засобами індивідуального захисту та регулярно проводити дезінфекцію. 

Варто зауважити, що в Україні все частіше надають перевагу залізобетонному покриттю, замість асфальту. Служби автодоріг розраховують, що таким чином  вдасться уникнути плавлення дороги в літній період часу, адже саме цей фактор та рух автошляхами перевантажених фур, спричинювали швидке зношення доріг. 

Поки в Одесі лише проектують будівництво залізобетонної дороги до Коблево, у Миколаївській області її вкладають на трасі “Миколаїв – Кропивницький”, яка заслужила серед водіїв звання “найвбитішої” дороги в країні. На її будівництво цього року виділити 1,8 млрд гривень.  Їхати доводилось по кратерах, завглибшки більше півтора метри, тому люди найчастіше виїжджають на грунтову дорогу. Так швидше та набагато безпечніше, адже в ямах можна залишити не лише колеса, але і життя. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.