П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Миколаївщині замість звичайних зупинок встановили величезні парасольки

 

Миколаївщина поступово розбудовується. На зміну старим занедбаним зупинкам громадського транспорту приходять нові арт-об’єкти не лише у Миколаєві, але і на теренах області. Нещодавно жителів Снігурівки обрадувала поява на вулицях міста величезних  багатофункціональних парасольок. Гарною новиною у соціальних мережах поділились місцеві мешканці, пише mykolaiv-future.com.ua.

1

Тепер очікувати на необхідний автобус снігурівці будуть не під розписаними “місцевими умільцями” бетонними плитами чи залізними зупинками, що почали руйнуватись, а під гарними великими парасольками. Всього у Снігурівці замінили вже дві зупинки. Одна знаходиться по вулиці Центральній, а друга навпроти центрального стадіону “Колос”. Місцева влада обіцяє, що найближчим часом у місті з’явиться ще один такий арт об’єкт. 

2

Зауважимо, що під гігантською парасолькою під час дощу можуть сховатись одразу близько  десяти людей. Влітку вони рятуватимуть місцевих мешканців ще й від палючого сонця. Крім того, з одного боку зупинку закрили склом та поставили лавочку, тож приємне очікування транспорту на зупинці поєднується з надійним захистом від негоди. 

3

Креативне рішення прийшло снігурівцям до душі, тепер вони частіше зазирають на зупинки, щоб перепочити та зробити оригінальне фото. Проте, деякі місцеві мешканці пропонують заплановану третю парасольку замінити іншим арт-об’єктом, хоча, поки що конкретних пропозицій щодо дизайну не надходило. Варто відмітити, що за час, поки парасольки прикрашають вулиці міста, вони жодного разу не стали жертвами вандалів, як це буває зазвичай, тому є надія, що вони ще довго радуватимуть снігурівців та гостей міста. 

Для Снігурівки таке оригінальне рішення можна назвати проривом, адже більшість інфраструктурних об’єктів застарілі, вимагають реставрації або повного оновлення. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.