Четвер, 2 Травня, 2024

Компанія PeaPod: IT-школа для дітей и дорослих

PeaPod – школа IT в Миколаєві, яка проводить комплексне навчання інформаційних технологій як для дітей від 7 років, так і дорослим. Спектр кваліфікованих курсів дуже різноманітний, і кожен може вибрати щось конкретне на свій смак і уподобання. Школа PeaPod – це місце, де люди будь-якого віку з різним рівнем знань можуть у найкоротші терміни отримати IT-освіту. Більш детально читайте на mykolaiv-future.

Дорослим пропонується спробувати свої сили в наступних напрямках:

  • графічний дизайн;
  • інтернет маркетинг;
  • дизайн WEB-реклами;
  • UX / UI дизайн;
  • курс з автоматизованого тестування;
  • Front-End + WordPress;
  • розробка під Android;
  • індивідуальні курси.

Інженерія QA

Візьмемо, скажімо, тестування QA. Automation QA Engineer – це фахівець, який використовує програмні засоби для створення тестів і перевірки результатів виконання. Основне завдання QA-автоматизатора – створювати автоматичні скрипти, які будуть перевіряти роботу програми на підставі тест-кейсів, написаних QA-мануальщики. Це допомагає скоротити час тестування рутинних завдань і спростити весь процес у цілому.

Програма QA курсу PeaPod розроблена таким чином, що студент отримує всі необхідні знання і практичні навички для початку своєї кар’єри тестувальника. Курс дозволить вивчити основи, які є «must have» для всіх тестувальників, незалежно від сфери тестування і продукту, який належить тестувати. Закінчивши його, ви вже зможете почати кар’єру і отримувати реальний досвід на фрілансі або позиції Traineer / Junior QA.

Графіка і контент йдуть рука-об-руку

дизайн

Для тих, хто хоче вивчати мову програмування, існує програма для новачків з основами front-end розробки. На базі курсу ви отримаєте основи знань HTML з нуля: ознайомитися з теоретичними основами верстки і структурою HTML документа, порядком публікації документів в web, зможете створювати повноцінні веб-сторінки. Програма курсу також включає в себе ознайомлення з популярної CMS – WordPress, на базі якої, за підсумком курсу, ви зможете створювати свої перші сайти.

Курс графічного дизайну розрахований на початківців, який бажає освоїти або вдосконалити свої знання в двомірної графіки.

До його складу входять такі напрямки як:

  • вивчення основ малюнка на папері і графічному планшеті;
  • основи дизайну, які допоможуть розібратися з основними етапами роботи при розробці фірмового стилю, умінням підбирати колірні поєднання і працювати зі шрифтами, познайомляться з рекламним дизайном;
  • растровий редактор зображень Adobe Photoshop;
  • векторні редактори Corel Draw / Adobe Illustrator.

І якщо з груповими заняттями все зрозуміло, то індивідуальні курси проходять один на один з викладачем. Програма навчання коригується під завдання кожного слухача і побудована за принципом «від простого до складного». На кожному занятті виконуються практичні завдання, які проходять в дуже теплій і невимушеній атмосфері, у найзручніший для слухача час.

Курс навчання ведуть досвідчені, кваліфіковані викладачі, які мають значний досвід по практичній роботі в цій справі. Вони зможуть проконсультувати з будь-якого питання, грамотно і доступно пояснити всі нюанси виконання робіт.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.