Понеділок, 29 Квітня, 2024

Ідеальний захист яблуневих садів від миколаївських садівників

Щоб українські виробники яблук успішно конкурували на глобальному ринку, миколаївські садівники використовують інноваційну технологію SmartFresh ProTabs, яка тільки почала застосовуватись у Європі, а відтепер доступна також для вітчизняних виробників. Потрібно, щоб українські яблука доїхали, наприклад, до Південно-Західної Азії. Ця технологія покликана допомогти вирішити завдання, щоб надати українським виробникам фруктів доступ до найсучасніших світових технологій. Детальніше читайте на https://mykolaiv-future.com.ua

Простими словами про технологію SmartFresh

Технологія SmartFresh була доведена до промислового використання в 1999 році і сьогодні ця система якості – номер один у світі на всіх континентах. На деяких ринках присутні копії SmartFresh тієї чи іншої якості, їх називають дженериками, але зрозуміло, що жодна з них не наблизилась до оригінального препарату. Багато хто експериментує із дженереками, але рано чи пізно всі, хто серйозно займається вирощуванням яблук, використовують виключно SmartFresh.

SmartFresh ProTabs – це технологія якості та зберігання, яка передбачає виконання певної послідовності дій, пов’язаних з закладенням яблук на зберігання та їх зберіганням, а також їх обов’язкову обробку безпосередньо препаратом SmartFresh, який забезпечує збереження якісних характеристик яблук упродовж тривалого часу. Важливо розуміти, що SmartFresh ProTabs – це не просто препарат з діючою речовиною. Це перелік обов’язкових дій і правил щодо термінів збирання яблук, характеристик плодів на момент збору, параметрів зберігання врожаю. Цей комплекс факторів і створює система якості SmartFresh ProTabs.

технологія

Правильний алгоритм вирощування яблуневого саду

З того часу, як яблука після зберігання були відсортовані, продані і потрапили на полицю магазину і далі стіл споживача, проходить в середньому 2-3 тижні. Якщо яблука не обробляли SmartFresh ProTabs, є великі шанси, що в процесі цього «ланцюжка» (особливо якщо фрукти зберігалися при кімнатній температурі) консистенція плодів буде втрачена. А якщо яблука були оброблені SmartFresh ProTabs, вони залишаться хрусткими, ніби то нещодавно зірваними з дерева. Без цієї технології дуже мало шансів навесні їсти хрусткі яблука.

На кінцевий термін реалізації суттєво впливають умови, в яких яблуко було вирощене, зібране тощо. Якщо була витримана вся технологія виробництва, закладення і зберігання, то, думаю, в холодильнику кінцевого споживача яблука, оброблені SmartFresh ProTabs, можуть зберігатися декілька тижнів без суттєвої втрати якісних характеристик.

Цьогорічне виробництво яблук загалом у Європі буде меншим, ніж минулого року: за деякими оцінками, на 15-30%. Отже, ціна на яблука однозначно буде вищою, також можна очікувати меншої конкуренції з польськими виробниками, тому що польські сади значно постраждали від приморозків. Тому ті садівники, які виростять якісний врожай і збережуть його за допомогою технології SmartFresh ProTabs, отримають змогу реалізувати його за високими цінами.

У даному випадку, миколаївські виробники йдуть у ногу з часом, оскільки не лише самі використовують описану технологію, але й пропагують її по всій Україні.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.